

— TITLE SPONSORS —





— SUPPORTING SPONSORS —















Sunday, September 24, 2023

5:00pm Registration Opens in Lobby – check in, pick up welcome packet/name tag

6pm – 8pm Welcome & Opening Cocktail Reception at the Sheraton Sand Key Resort

Host: Mike Sutton, President & CEO, Habitat for Humanity of Pinellas & West Pasco Counties

Monday, September 25, 2023

Joint Session CEOs, COOs, CFOs & Top HR

7:30am Breakfast: Sheraton Sand Key Clearwater Beach (1st Floor)

8:15am Morning Devotion – Courtney Brown, Habitat East Central Ohio

Welcome & Affiliates Intro 90 minutes

Moderator & Host: Host: Mike Sutton, President & CEO, Habitat Pinellas & West Pasco Counties

- 2 minutes per affiliate: Introduce team members Name, Title, Years with Habitat
- Highlight 1 or 2 best practices at your Affiliate

10:00am	Morning Break	10 minutes
10:15am	Message from Title Sponsor, Covey Financial Introduction by Jim Morris, Habitat Greater Indianapolis	15 minutes
10:30am	Building a Culture Focused on Growth & Impact - LivingHR More about LivingHR — livinghr.com	90 minutes
12 noon	<u>Lunch</u> - prayer by Jim Morris, Habitat Greater Indianapolis	75 minutes
1:30pm	Scaling For Growth Jason Clement – Founder & CEO of Sports Facilities Companies & Former Board Chairman of Habitat for Humanity of Pinellas & West Pasco Counties	75 minutes
2:45pm	Message from Title Sponsor, Affiliate Mortgage Services Introduction by Nancy Robin, Habitat Broward	15 minutes
3:00pm	Afternoon Break	15 minutes



Split Sessions: CFOs only

3:15pm Introduction Open Forum Q&A

Elevator Speech - About You - Expectations of time together

1 minute introduction by each affiliate

4:05pm New Markets Tax Credits

Nancy Ridenour, CPA – Habitat Pinellas & West Pasco Counties

4:50pm End of Monday Sessions

Joint Session CEOs, COOs, CFOs & Top HR

5:30pm Jolly Trolly pick-up on East Side of Hotel

6pm – 8pm Dinner, Fellowship, and Clearwater Beach Sunset – 3 Daughters Brewing Rooftop

Tuesday, September 26, 2023

Joint Session: CEOs, COOs, CFOs & Top HR

7:30am Breakfast: Sheraton Sand Key Clearwater Beach (1st Floor)

8:15am Morning Devotion - Lisa Lefkow, Habitat Collier

Split Sessions: CFOs only

8:30am IT/Cyber Security Technology Update

David Spire, Entech

9:30am Group Check in / Feedback / Questions

9:50am Morning Break 20 minutes



Joint Session: CEOs, COOs, CFOs & Top HR

10:10am Habitat 2.0 & the Future Habitat

MORE DETAILS TO COME

11:45am <u>Lunch</u> – prayer by Jennifer Thomason, Habitat Greater Palm Beach County 75 minutes

Split Sessions: CFOs only

1:00pm FASB / Financial Reporting / Single Audits

Brian Carter, Mauldin & Jenkins CPA

2:00pm Afternoon Break

2:15pm Long Term Budgeting & Planning

"Traction" Discussion / Video

Budgeting > 1 year: Who is doing it and how Strategic Plans: Who has one / how is it working Other Longer term budgeting / planning tools

3:30pm <u>Wrap-Up; National Conference; Follow-up Questions / Tasks</u>

3:45pm End of Monday Sessions

Joint Session: CEOs, COOs, CFOs & Top HR

4:30pm Busses Depart for tour of Habitat Pinellas & West Pasco's Tellor Estates Community – a former mobile home

park transitioned into 70+ single family homes

5:45pm Arrive at Top Golf St. Petersburg - Fellowship, Fun, Food & Golf

8pm Busses Depart Back to Sheraton Sand Key



Wednesday, September 27, 2023

Joint Session: CEOs, COOs, & Top Construction together

7:30am	Breakfast: Sheraton Sand Key	Clearwater Beach (1st Floor)) 60 minutes

8:15am Morning Devotion – Danny Herron, Habitat Greater Nashville

8:30am HFHI Updates & Q & A with Jonathan Reckford, HFHI CEO 75 minutes

Jonathan Reckford – President & CEO, HFHI

Bo Miller – Chair of US Council, HFHI

Facilitated by Jason Barlow, Habitat Central Arizona

9:45am Morning Break / Hotel Check-out 30 minutes

10:15am HFHI Updates and Q & A (Continued) 60 minutes

11:15am Symposium Wrap Up & 2025 Venue Announcement & Thoughts 45 minutes

2024 – No Symposium – Gathering at HFHI Conference, to be announced

2025 Host & Location: Jason Barlow (Arizona)

12 noon Closing Prayer (Mike Sutton) & Box Lunch to Go 10 minutes

End of 2023 Symposium – Thank you & have a GREAT year!

Special Thank you to the 2023 Top Symposium Planning Committee

Jason Barlow (Central Arizona)
Patricia Burch (Wake County, NC)
Danny Herron (Nashville)
Jim Morris (Indianapolis)
Nancy Robin (Broward County, FL)
Mike Sutton (Pinellas & West Pasco Counties, FL)

Special thanks to Todd St John-Fulton (Pinellas/West Pasco HR Lead) for coordinating the HR Sessions, with support from Christina Colon (Wake County), Kayla Osoria (Atlanta), and Trina Hyman (Memphis).

Special thanks to Dean Kacos (Collier) for coordinating the CFO sessions, with support from Adam Sisson (Los Angeles), Julie White (Arizona), Don McPhee (Austin), Olimpia Trusty (Portland), and Reagan Carrera (Central OK).